Αξίες

  • Αυτές αποτελούν την βάση της κουλτούρας των ανθρώπων της ΑΦΗΣ και είναι η κινητήρια δύναμη όλων των συνεργασιών, δράσεων και ενεργειών μας.
  • Ειλικρινή προσήλωση στο Περιβάλλον και καταπολέμηση του Green Washing
  • Δέσμευση στην Καινοτομία
  • Αδιαπραγμάτευτη Ακεραιότητα και Διαφάνεια σε ότι κάνουμε.
Αξίες
Η ομάδα μας

Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος Δ.Σ.Ιωάννης Λαζαρίδης

Για εμάς, η μπαταρία δεν είναι μόνο μια μπαταρία. Βλέπουμε πέρα ​​από την καθημερινή συλλογή. Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου η ανακύκλωση μπαταριών δεν είναι απλώς μια κίνηση για ένα καθαρότερο περιβάλλον ή ένα απαραίτητο αξεσουάρ, αλλά μια επαναστατική δύναμη που οδηγεί τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στην επεξεργασία των μπαταριών. Υπάρχουμε για να ξεκλειδώνουμε το πλήρες δυναμικό της μπαταρίας μετατρέποντας τη σε έναν ισχυρό, βιώσιμο πόρο ικανό να ενισχύσει την κοινωνική ευημερία, ενώ ο πλανήτης θα ανακάμψει.

Για πιο υγιείς ανθρώπους και έναν καλύτερο πλανήτη.

Καμία μπαταρία δεν πάει χαμένη!

Υπεύθυνη ΔικτύουΔώρα Γκαβού

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε πως η ανακύκλωση φορητών μπαταριών είναι πολύ περισσότερο από μια απλή υποχρέωση - είναι ένα βήμα προς ένα πιο βιώσιμο και υγιές περιβάλλον.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, προστατεύοντας τον πλανήτη μας και δίνοντας όλο και περισσότερο νόημα στον όρο 'ανακύκλωση'.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Σαλώμη Διακρούση

Από την ίδρυσή της το 2004 μέχρι σήμερα, η ΑΦΗΣ παραμένει αφοσιωμένη στο έργο και τη δράση της. Οραματίζεται να αποτελεί πρότυπο φερεγγυότητας κι αποσκοπεί στη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων της, προς όφελος της προστασίας του περιβάλλοντος και της Κυκλικής Οικονομίας. Παράλληλα, δεσμεύεται για τη συνεχή επένδυση σε καινοτόμες τεχνολογίες που θα ανταποκρίνονται στους επιχειρησιακούς της στόχους και τα υιοθετούμενα πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής αξιοπιστίας.

Υπεύθυνη Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Νίκη Κάτσιου

Είμαι μόνο ένας άνθρωπος. Δεν μπορώ να κάνω τη διαφορά.

Είπαν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι

Οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε μεγάλο μέρος της ζωής μας να βρούμε έναν σκοπό που να μας γεμίζει και να μας ολοκληρώνει προσωπικά – και ιδανικά συλλογικά. Είμαστε όλοι μέρος της λύσης, όσο πολύ ή λίγο και να συμμετέχουμε και το λίγο είναι πάντα πιο πολλαπλάσια καλύτερο από το καθόλου!

Υπεύθυνη MarketingΛυδία Αλαϊάδη

Να ανακυκλώσουμε τις μπαταρίες μας είναι μια πάρα πολύ απλή κίνηση αλλά με μεγάλη σημασία. Στην ΑΦΗΣ δίνουμε προτεραιότητα στην σωστή συλλογή και ανακύκλωση των μπαταριών για να επιτύχουμε τον σκοπό της εταιρείας και να δώσουμε το παράδειγμα για το πως γίνεται σωστά η ανακύκλωση.

Το να είσαι μέλος μιας ομάδας που έχει αυτή τη στάση και δεν φοβάται να ονειρεύεται και να ελπίζει είναι πραγματικό προνόμιο.